NL
  • FR
Inloggen

WAAROM MYPOM?

Wat steekt er achter MYPOM? Ontdek het hier... Want MYPOM, dat is heel wat meer dan een gewone armband!

MYPOM... My Peace Of Mind... Mijn gemoedsrust

Waarom MYPOM

Met de medische identificatiearmbanden van MYPOM bieden wij jou gemoedsrust. Waarom zou je er geen gebruik van maken?

Als jij, of één van je naasten, aan een aandoening leidt, en als zich een noodsituatie voordoet, dan kan de medische identificatiearmband van MYPOM je omgeving of het medisch personeel inlichten. Het identificatieteken communiceert de nodige informatie zodat de situatie zo snel mogelijk, en op een efficiëntere en gemakkelijkere manier kan worden aangepakt.

MYPOM, dat is JOUW armband, JOUW persoonlijke informatie, JOUW medische informatie, maar het is ook JOUW stijl, JOUW gemoedsrust... MYPOM, de zekerheid voor een snelle en doeltreffende behandeling in geval van nood. Want op zulke momenten telt elke minuut!

Dankzij de identificatiesieraden van MYPOM kun je laten weten dat je aan allergie, Alzheimer, suikerziekte, autisme, hartproblemen, epilepsie lijdt… of gewoon je bloedgroep en/of een noodcontact doorgeven…

Het is jouw gepersonaliseerde armband, praktisch en bovendien modieus. Wij bieden je uitsluitend elegante armbanden, die modern, klassiek, origineel zijn, aangepast aan elk moment van het leven… en die volgens jouw stemming gewisseld kunnen worden!

Wie heeft gezegd dat het nuttige niet met het aangename verenigd kan worden?

Het moeilijkste van alles? De keuze! Daarom hebben wij, om deze taak te vergemakkelijken, al vast een lijst samengesteld met goede redenen om niet meer zonder je armband van MYPOM de deur uit te gaan.