NL
  • FR
Inloggen

SOS armband kind - My PomKid

Bracelet enfant à réutiliser !

Ce bracelet d’identification et de sécurité enfant apporte tranquillité d'esprit aux parents !

Idéal dans le cadre scolaire (sorties scolaires, classes vertes), mais aussi pour les vacances en famille (bracelet pour le camping, bracelet plage ou pour le ski...) et pour les sorties dans les parcs d'attractions ou les musées, ce bracelet enfant perdu résiste à l'eau et se ré-utilise grâce à son fermoir (difficile à ouvrir pour les enfants en bas âge).

Personnalisez vous-même le bracelet de votre enfant grâce à un stylo bille et n'hésitez pas à préciser ses allergies ou informations vitales. Ce bracelet d'identification ne contient ni pvc, ni latex et convient à tous les poignets.

Contactez-nous pour toute demande de bracelets sur-mesure.

  • Geschikt voor een pols met omtrek: 
    11 à 16 cm
  • Materiaal: 
    Plastic
Blauw
Blauw en Groen
Blauw en Wit
Fushia
Paars
Rood
Rouge et Vert
Roze
One size

Aarzel niet om ons te raadplegen op info@mypom.be voor specifieke vragen omtrent de informatie die je kan graveren, verzoeken om recto en/of verso te personaliseren of vragen omtrent de maat van je armband.

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten:

 

Wat kan je zoal graveren op je armband? Een greep uit de vele mogelijkheden... 

MYPOM is de absolute nummer 1 van de medische & identificatiearmbanden. Bij ons is werkelijk alles mogelijk! Aangezien we zelf instaan voor de personalisatie van onze producten, zijn wij in staat om je meest diverse vragen of verzoeken van personalisatie uit te voeren, of het om grote hoeveelheden gaat of slecht 1 enkele armband betreft.

Je vindt hieronder enkele voorbeeldjes van ontwerpen en realisaties die je een zicht geven over wat allemaal mogelijk is om je een unieke armband te bezorgen die 100% beantwoordt aan je wensen. Aarzel dus niet langer en laat je verleiden tot een unieke MYPOM ID SOS armband. Indien je specifieke vragen hebt of een ontwerp wenst dat je niet direct kunt uitvoeren op onze site, aarzel dan niet en contacteer ons via telefoon of via email om ons rechtstreeks uit te leggen hoe je je armband wenst te personaliseren. MYPOM doet de rest!

Logo MYPOM

Medisch symbool MYPOM + uw gegevens achteraan

Zoom in op het medische aspect van je armband: logo heel zichtbaar vooraan, persoonlijke info discreet op de achterkant van het plaatje.

Gravure devant

MYPOM symbool + uw gegevens

Combinatie van het medische logo en persoonlijke info voor een directe & efficiënte communicatie. Mogelijkheid om ook op de achterzijde van het plaatje te graveren indien nodig.

Alerte Médicale

Medisch symbool & tekst "Medical altert"

Combinatie van logo & expliciete "Medical alert" tekst om het informatieve karakter nog te versterken. Persoonlijke gegevens op voor- of achterkant.

Text only

100% uw gegevens

Meer plaats voor uw persoonlijk gegevens (naam, ICE noodnummer, medische info...) neutraler en minder nadruk op het medische aspect van uw armband.

Bracelet Nom

Voornaam armband met logo

Graveer de naam van een geliefde, eventueel gecombineerd met een hartje of ander symbooltje. Verschillende lettertypes mogelijk. Ideaal als cadeautje of gewoon "zomaar". Success verzekerd!

bracelet-enfant-perdu

Armband met kids info

Een heel directe & ludieke manier om te communiceren. Geschikt als armband voor je kinderen op vakantie of tijdens het bezoek van een pretpark of andere plaats waar ze makkelijk kunnen verdwalen.

gravure-dessin

Een tekening, een foto...

Zorg voor een 100% unieke armband door het plaatje te personaliseren met een tekening van je zoon/dochter of een foto. Leuk om te geven als cadeau!

gravure-logo-club-de-sport

Je (club)logo + persoonlijke gegevens

Creëer een unieke armband voor je sportclub of vereniging door een logo te combineren met je persoonlijke gegevens.

Vind nog meer tips over hoe en wat je kan graveren op je armband, schakelarmband of halsketting en nog meer voorbeelden van realisaties op onze pagina Wat graveren op mijn armband?.

 

Hoe kies je de juiste maat voor je medische identificatiearmband?

Comment choisir la taille?

Niets is eenvoudiger !

Gewoon de omtrek van je pols, waar je gewoonlijk een armband draagt (net onder het bot, of dicht naast de hand) ruim opmeten, deze waarde noteren en er 2 cm aan toevoegen. Daarmee verkrijg je een gangbare maat voor de geselecteerde armband. Vervolgens kun je volgens je voorkeur een armband uit de selectie kiezen, wat strakker of wat ruimer.