NL
  • FR
Inloggen

Wie zijn wij?

MYPOM, de armband die mijn leven heeft veranderd en die jouw leven ook zal veranderen...

Kinderen met allergieën...

Mijn naam is Virginie en ik ben de moeder van twee schattige kindertjes, Tom en Chloé. Mijn kinderen zijn net als alle andere kinderen: innemend, speels, levendig, aanhalig, guitig en dol op lekker eten... maar ze zijn ook allebei allergisch! Ik heb, met het oog op de onzekerheden en het ongemak van deze aandoening, naar een oplossing gezocht om hun dagelijks leven, dat van mij en, wie weet, ook dat van jou te vergemakkelijken!

Onze oplossing: de medische identificatiearmband MYPOM

Deze oplossing is een armband twee-in-één: een persoonlijke, medische identificatiearmband. Het is tegelijkertijd een modieus accessoire, uitgedacht door exclusieve ontwerpers voor veeleisende klanten.

Wie te jong is om een aandoening uit te leggen, of niet in staat is om dat te doen, kan met een MYPOM identificatiearmband de medische achtergrond (allergieën, suikerziekte, Alzheimer...) en medische informatie (bloedgroep, medicijnen...) communiceren.

MYPOM verenigt discretie en stijl dankzij een breed assortiment en een collectie «Atelier privé».

Gegraveerde persoonlijke informatie...

Toen bij Chloé een driedubbele allergie is vastgesteld (hazelnoten, walnoten en pecannoten), op een leeftijd dat ze nauwelijks drie woorden achter elkaar kon zeggen, kwam bij mij de vraag op hoe zij zou kunnen communiceren om ongelukken te vermijden.

Op dat moment kreeg ik het idee om haar een persoonlijk gegraveerde armband te laten dragen, met een lijst met de verboden voedingsmiddelen en mijn telefoonnummer, zodat ik bereikbaar zou zijn in geval problemen.

Gemoedsrust... En dan nog wel op een modieuze manier!


Wat een opluchting! Wat een bron van gemoedsrust voor het hele gezin! Ik vatte het plan op om een doeltreffende oplossing te zoeken voor alle onverwachte situaties die zich in het leven kunnen voordoen.

Zoals je weet, vereisen veel allergieën en aandoeningen, zoals suikerziekte, Alzheimer, hartproblemen, epilepsie... specifieke maatregelen. Jouw kinderen zijn op veel momenten zonder jou en dan moeten zij hun identiteitsgegevens, adres of een telefoonnummer in geval van nood kunnen communiceren.

Het doel van de armbanden MYPOM is jou, als het werkelijk nodig is en in noodgevallen, te voorzien van een communicatiemiddel, dat gericht is aan de medische dienst, de directie van een kinderverblijf of een school.

Voor iedereen een MYPOM sieraad

Ik heb, om je te begeleiden in het dagelijks leven, armbanden gezocht en ontworpen, die voor iedereen geschikt (mode, behoudend, vooruitziend, sportief…), maar vooral uniek zijn!

De identificatiearmbanden MYPOM worden uit verschillende materialen en een breed palet kleuren vervaardigd. Wat jouw stijl of manier van leven ook is, er is een armband MYPOM die voor jou gemaakt is.

Ons embleem, dat op alle plaatjes is gegraveerd, garandeert onmiddellijke herkenning voor hulpdiensten en andere personen uit je omgeving.

MYPOM : nuttig, mooi, modieus en vooral... onmisbaar

De medische identificatiearmband MYPOM verenigt het nuttige met het aangename!


Je kunt hem overal dragen: op kantoor, op een strand- of skivakantie, tijdens je jogsessie, op school, op een trektocht, op je motorfiets of bij je avondkleding!