NL
 • FR
Inloggen

Bracelet d'identification médicale - MY FILIDO

MY FILIDO - bracelet personnalisé

MYPOM - bracelet enfant

 • Bracelet d'identification médicale - MY FILIDO
 • MY FILIDO - bracelet personnalisé
 • MYPOM - bracelet enfant

SOS armband kind - MY FILIDO

Een ludieke & dolfijne silicone armband. Uw kindjes zullen niet meer zonder willen, en zo kan je overal met een gerust gemoed naartoe !

MYPOM kiest zijn identificatie SOS armbanden speciaal uit om ervoor te zorgen dat de drempel om de armband te dragen zo laag mogelijk zou zijn. Integendeel, ze willen niet meer zonder! Op die manier hoef je je kind niet eens te overtuigen om de armband te dragen en weet je dat je kind altijd en overal identificeerbaar is.

Deze blauwe silicone SOS armband met zee en dolfijn motief maakt alle kindjes blij. Personaliseer de armband met de naam en/of voornaam van je kind, je eigen gegevens (telefoonnummer & naam) om contacteerbaar te zijn in geval van nood of wanneer je kind verloren is gelopen. Indien van toepassing kan je de armband ook personaliseren met mogelijke allergieën (noten, soja, gluten, arachiden, antibiotica...) en eventuele pathologieën (epilepsie, diabetes, kinderziekten...).

Uw zoon of dochter zal zelf vragen om zijn dolfijne SOS armband altijd én overal te dragen. Ook in het zwembad kan je kind zijn of haar armband aanhouden aangezien de armband van silicone is en het plaatje van roestvrij staal is. Bereid je enkel voor om uw kind te horen roepen: "Mama, waar is mijn MYPOM armband?"

 • Geschikt voor een pols met omtrek: 
  11 à 16 cm
 • Afmeting plaat: 
  2.5 x 1.8 cm
 • Materiaal: 
  Silicone

Personaliseer je MYPOM

Blauw
One size

Aarzel niet om ons te raadplegen op info@mypom.be voor specifieke vragen omtrent de informatie die je kan graveren, verzoeken om recto en/of verso te personaliseren of vragen omtrent de maat van je armband.

Wat kan je zoal graveren op je armband? Een greep uit de vele mogelijkheden... 

MYPOM is de absolute nummer 1 van de medische & identificatiearmbanden. Bij ons is werkelijk alles mogelijk! Aangezien we zelf instaan voor de personalisatie van onze producten, zijn wij in staat om je meest diverse vragen of verzoeken van personalisatie uit te voeren, of het om grote hoeveelheden gaat of slecht 1 enkele armband betreft.

Je vindt hieronder enkele voorbeeldjes van ontwerpen en realisaties die je een zicht geven over wat allemaal mogelijk is om je een unieke armband te bezorgen die 100% beantwoordt aan je wensen. Aarzel dus niet langer en laat je verleiden tot een unieke MYPOM ID SOS armband. Indien je specifieke vragen hebt of een ontwerp wenst dat je niet direct kunt uitvoeren op onze site, aarzel dan niet en contacteer ons via telefoon of via email om ons rechtstreeks uit te leggen hoe je je armband wenst te personaliseren. MYPOM doet de rest!

Logo MYPOM

Medisch symbool MYPOM + uw gegevens achteraan

Zoom in op het medische aspect van je armband: logo heel zichtbaar vooraan, persoonlijke info discreet op de achterkant van het plaatje.

Gravure devant

MYPOM symbool + uw gegevens

Combinatie van het medische logo en persoonlijke info voor een directe & efficiënte communicatie. Mogelijkheid om ook op de achterzijde van het plaatje te graveren indien nodig.

Alerte Médicale

Medisch symbool & tekst "Medical altert"

Combinatie van logo & expliciete "Medical alert" tekst om het informatieve karakter nog te versterken. Persoonlijke gegevens op voor- of achterkant.

Text only

100% uw gegevens

Meer plaats voor uw persoonlijk gegevens (naam, ICE noodnummer, medische info...) neutraler en minder nadruk op het medische aspect van uw armband.

Bracelet Nom

Voornaam armband met logo

Graveer de naam van een geliefde, eventueel gecombineerd met een hartje of ander symbooltje. Verschillende lettertypes mogelijk. Ideaal als cadeautje of gewoon "zomaar". Success verzekerd!

bracelet-enfant-perdu

Armband met kids info

Een heel directe & ludieke manier om te communiceren. Geschikt als armband voor je kinderen op vakantie of tijdens het bezoek van een pretpark of andere plaats waar ze makkelijk kunnen verdwalen.

gravure-dessin

Een tekening, een foto...

Zorg voor een 100% unieke armband door het plaatje te personaliseren met een tekening van je zoon/dochter of een foto. Leuk om te geven als cadeau!

gravure-logo-club-de-sport

Je (club)logo + persoonlijke gegevens

Creëer een unieke armband voor je sportclub of vereniging door een logo te combineren met je persoonlijke gegevens.

Vind nog meer tips over hoe en wat je kan graveren op je armband, schakelarmband of halsketting en nog meer voorbeelden van realisaties op onze pagina Wat graveren op mijn armband?.

 

Hoe kies je de juiste maat voor je medische identificatiearmband?

Comment choisir la taille?

Niets is eenvoudiger !

Gewoon de omtrek van je pols, waar je gewoonlijk een armband draagt (net onder het bot, of dicht naast de hand) ruim opmeten, deze waarde noteren en er 2 cm aan toevoegen. Daarmee verkrijg je een gangbare maat voor de geselecteerde armband. Vervolgens kun je volgens je voorkeur een armband uit de selectie kiezen, wat strakker of wat ruimer.