NL
  • FR
Inloggen

Atelier privé

Een unieke privé collectie medische identificatiejuwelen, 100% ontworpen en vervaardigd in onze eigen ateliers!
Wij kunnen ook een juweel ontwerpen dat exact past bij een bepaalde gelgendheid of persoon. Een specifieke kleur? Een bijzonder ontwerp? Vertel ons wat u wil en wij maken het voor u!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Personalisatie (gravure) en verzending, GRATIS aangeboden door MYPOM !


Meer dan 70 referenties op voorraad | Beveiligde betalingsmethodes | Collissimo levering met opvolging van uw bestelling
Een uniek, modieus & hedendaags gamma handgemaakte producten 

MYPOM "Atelier Privé" medische informatiearmbanden en -sieraden

Deze juwelen zijn ontworpen en vervaardigd in onze eigen ateliers in Frankrijk. We volgen de laatste modetrends op de voet te volgen om u steeds een hedendaags en modern gamma te kunnen aanbieden.

Dankzij onze eigen ateliers kunnen wij bovendien specifieke ontwerpen ontwikkelen die 100% op maat zijn volgens uw noden of uw projecten. Aarzel dus niet om contact met ons te nemen via ons contactformulier en ons uw project uit de doeken te doen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden en optimaal tevreden te stellen.

Op die manier koppelen we via onze MYPOM "Atelier Privé" collectie het nuttige van een medische SOS ICE armband met het mooie van een op maat ontworpen & handgemaakt juweel!